mandag den 28. marts 2016

Macarons med blåbærstøv

Jeg er ved at have styr på grundprincipperne ved macarons. Så denne gang har jeg tilsat lidt mere. Ud af det fik jeg disse flotte lilla macarons med hvid chokolade-blåbær ganache. 



Macarons 14-15 stk. 

(Samme grundopskrift som Macarons med kaffecreme, dog uden vanilie)

Altså:
1½ æggehvide (45 g.)
37½ g. sukker
45 g. mandelmel
67½ g. flormelis
2 tsk. blåbærstøv
Ganache
4½ spsk. piskefløde
120 g. hvid chokolade, hakket
1 stor tsk. blåbærstøv

Varm fløden og blåbærstøv til kogepunket, hæld det i skålen med chokolade og rør til chokoladen er smeltet. Afkøl ganachen og hæld det i en sprøjtepose og fyld bundene. Stil kagerne i køleskabet, til cremen stivner lidt mere. 








Ingen kommentarer:

Send en kommentar